Репозитарiй DSpace

Формування конкурентних переваг підприємств готельно-ресторанного бізнесу

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Логвіненко, Р. К.
dc.date.accessioned 2024-08-03T13:41:28Z
dc.date.available 2024-08-03T13:41:28Z
dc.date.issued 2024-08-02
dc.identifier.citation Логвіненко Р. К. Формування конкурентних переваг підприємств готельно-ресторанного бізнесу : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 241 «Готельно-ресторанна справа» / Університет митної справи та фінансів. Дніпро, 2024. 63 с. uk_UA
dc.identifier.uri http://212.1.86.13:8080/xmlui/handle/123456789/7264
dc.description.abstract Виходячи з поставленої мети виконано такі завдання досліджено теоретико-методичні аспекти формування конкурентних переваг підприємства; розглянуто методи та моделі прийняття рішень у забезпеченні конкурентних переваг підприємства; проаналізовано зовнішнє і внутрішнє середовище підприємства з метою визначення конкурентної позиції та його основних конкурентів; обґрунтовано основні напрями формування конкурентних переваг досліджуваного підприємства. uk_UA
dc.language.iso uk uk_UA
dc.publisher Університет митної справи та фінансів uk_UA
dc.relation.ispartofseries 2024;
dc.subject конкуренти uk_UA
dc.subject конкурентоспроможність uk_UA
dc.subject конкурентне середовище uk_UA
dc.subject готельно-ресторанний бізнес uk_UA
dc.subject оцінка uk_UA
dc.title Формування конкурентних переваг підприємств готельно-ресторанного бізнесу uk_UA
dc.type Thesis uk_UA


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних зібраннях

Показати скорочений опис матеріалу