Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Логвіненко, Р. К. | |
dc.date.accessioned | 2024-08-03T13:41:28Z | |
dc.date.available | 2024-08-03T13:41:28Z | |
dc.date.issued | 2024-08-02 | |
dc.identifier.citation | Логвіненко Р. К. Формування конкурентних переваг підприємств готельно-ресторанного бізнесу : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 241 «Готельно-ресторанна справа» / Університет митної справи та фінансів. Дніпро, 2024. 63 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://212.1.86.13:8080/xmlui/handle/123456789/7264 | |
dc.description.abstract | Виходячи з поставленої мети виконано такі завдання досліджено теоретико-методичні аспекти формування конкурентних переваг підприємства; розглянуто методи та моделі прийняття рішень у забезпеченні конкурентних переваг підприємства; проаналізовано зовнішнє і внутрішнє середовище підприємства з метою визначення конкурентної позиції та його основних конкурентів; обґрунтовано основні напрями формування конкурентних переваг досліджуваного підприємства. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Університет митної справи та фінансів | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | 2024; | |
dc.subject | конкуренти | uk_UA |
dc.subject | конкурентоспроможність | uk_UA |
dc.subject | конкурентне середовище | uk_UA |
dc.subject | готельно-ресторанний бізнес | uk_UA |
dc.subject | оцінка | uk_UA |
dc.title | Формування конкурентних переваг підприємств готельно-ресторанного бізнесу | uk_UA |
dc.type | Thesis | uk_UA |