Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Коханевич, К. Д. | |
dc.date.accessioned | 2024-08-02T13:50:30Z | |
dc.date.available | 2024-08-02T13:50:30Z | |
dc.date.issued | 2024-08-02 | |
dc.identifier.citation | Коханевич К. Д. Людський капітал готельного підприємства: оцінка та ефективність використання : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 241 «Готельно-ресторанна справа» / Університет митної справи та фінансів. Дніпро, 2024. 70 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://212.1.86.13:8080/xmlui/handle/123456789/7262 | |
dc.description.abstract | Досліджено економічну сутність визначення людського капіталу. Розглянуто систему оцінки людського капіталу підприємства та взаємозв’язок між інвестиціями у людський капітал та розвитком підприємства. Надано організаційно-економічну характеристику готельному підприємству. Розглянуто якісну та кількісну характеристику людського капіталу готельного підприємства. Проведена оцінка людського капіталу готельного підприємства та досліджено ефективність його використання. Розглянуто систему грейдування як інструмент удосконалення оцінки та ефективності використання людського капіталу. Запропоновано впровадження системи грейдування в мотелі «Привал» з метою удосконалення ефективності використання людського капіталу. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Університет митної справи та фінансів | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | 2024; | |
dc.subject | людський капітал | uk_UA |
dc.subject | ефективність | uk_UA |
dc.subject | продуктивність | uk_UA |
dc.subject | мотивація | uk_UA |
dc.subject | грейдування | uk_UA |
dc.title | Людський капітал готельного підприємства: оцінка та ефективність використання | uk_UA |
dc.type | Thesis | uk_UA |