Репозитарiй DSpace

Оцінка та шляхи підвищення рівня конкурентоспроможності підприємства ресторанного бізнесу

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Федорова, А. О.
dc.date.accessioned 2024-08-03T13:42:28Z
dc.date.available 2024-08-03T13:42:28Z
dc.date.issued 2024-08-03
dc.identifier.citation Федорова А. О. Оцінка та шляхи підвищення рівня конкурентоспроможності підприємства ресторанного бізнесу : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 241 «Готельно-ресторанна справа» / Університет митної справи та фінансів. Дніпро, 2024. 84 с. uk_UA
dc.identifier.uri http://212.1.86.13:8080/xmlui/handle/123456789/7261
dc.description.abstract Розкрито суть основних постулатів конкурентоспроможності підприємств ресторанного бізнесу; охарактеризувано методи і показники оцінки конкурентоспроможності підприємств ресторанного бізнесу; досліджено теоретичні засади управління конкурентоспроможністю підприємств у сфері ресторанного бізнесу; наведено загальну характеристику та здійснити аналіз конкурентного середовища підприємства ресторанного бізнесу (кафе «Добробут»); проаналізовано результати господарської діяльності підприємства ресторанного бізнесу; проведено оцінку рівня конкурентоспроможності підприємства ресторанного бізнесу; розроблено та обґрунтовано концепцію програми лояльності для гостей кафе «Добробут»; визначено напрямки удосконалення системи мотивації персоналу в кафе «Добробут»; запропоновано програми зміцнення конкурентоспроможності кафе «Добробут». uk_UA
dc.language.iso uk uk_UA
dc.publisher Університет митної справи та фінансів uk_UA
dc.relation.ispartofseries 241 «Готельно-ресторанна справа»;2024;
dc.subject конкурентоспроможність uk_UA
dc.subject підприємства ресторанного бізнесу uk_UA
dc.subject кафе uk_UA
dc.subject лояльність uk_UA
dc.subject мотивація uk_UA
dc.title Оцінка та шляхи підвищення рівня конкурентоспроможності підприємства ресторанного бізнесу uk_UA
dc.type Thesis uk_UA


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних зібраннях

Показати скорочений опис матеріалу