Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Юдіна, О. І. | |
dc.date.accessioned | 2023-11-08T08:39:40Z | |
dc.date.available | 2023-11-08T08:39:40Z | |
dc.date.issued | 2023-11-08 | |
dc.identifier.citation | Юдіна О. І. Концептуальні основи формування стратегії управління сталим економічним розвитком підприємств готельно-ресторанної сфери. Ефективна економіка, 2022. № 11. | uk_UA |
dc.identifier.issn | 2307-2105 | |
dc.identifier.uri | http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/6047 | |
dc.description.abstract | У статті обґрунтовано концепцію та розроблено моделі формування і реалізації стратегії управління сталим економічним розвитком підприємств готельно-ресторанної сфери, побудовано структурно-компонентну модель забезпечення функціональної стратегії управління. Згідно розробленої концепції стратегії управління сталим розвитком підприємств вироблено цільові вектори розвитку і вирішення поставлених в цих межах завдань. Створено механізм реалізації стратегії, який дозволяє досягти запланованих цільових результатів щодо резервного і прогресивного розвитку потенціалу ресурсів, зниження ресурсомісткості й зростання ефективності операційної діяльності, збільшення прибутку суб’єктів господарювання. Побудована модель формування та реалізації стратегії управління сталим економічним розвитком підприємств дає змогу об'єднати окремі бізнес-процеси і напрями діяльності для досягнення запланованих результатів, які забезпечують виявлення і використання резервів ресурсного потенціалу, прогресивний та сталий економічний розвиток підприємства готельно-ресторанної сфери в поточному і довгостроковому періоді. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Дніпровський державний аграрно-економічний університет, ТОВ `ДКС Центр` | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | Ефективна економіка;2022. № 11 | |
dc.subject | стратегія | uk_UA |
dc.subject | управління | uk_UA |
dc.subject | сталий економічний розвиток | uk_UA |
dc.subject | підприємство | uk_UA |
dc.subject | готельно-ресторанна сфера | uk_UA |
dc.subject | ресурси | uk_UA |
dc.subject | потенціал | uk_UA |
dc.title | Концептуальні основи формування стратегії управління сталим економічним розвитком підприємств готельно-ресторанної сфери | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |