Репозитарiй DSpace

Удосконалення системи охорони праці у сфері готельно-ресторанної справи

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Юдіна, О.І.
dc.contributor.author Язіна, В.А.
dc.contributor.author Вишнікіна, О.В.
dc.date.accessioned 2023-11-06T12:03:53Z
dc.date.available 2023-11-06T12:03:53Z
dc.date.issued 2023-11-06
dc.identifier.citation Юдіна, О., Язіна, В., Вишнікіна, О. (2022). Удосконалення системи охорони праці у сфері готельно-ресторанної справи. Економіка та суспільство, Випуск # 44 / 2022. uk_UA
dc.identifier.issn 2524-0072
dc.identifier.uri http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/6031
dc.description.abstract Стаття присвячена розгляду впровадження змін у сфері охорони праці у готельно-ресторанній індустрії, що розвивається разом із суспільством. Досліджено відносини роботодавця та робітників в контексті реаліза- ції останніми конституційного права на охорону їх життя і здоров’я у процесі трудової діяльності з урахуван- ням тенденцій появи нових ризиків на робочому місці. Встановлено, що політика недискримінації працівників в процесі залучення до роботи та в процесі їх трудової діяльності є надважливим критерієм дотримання соціально-етично та юридично вироблених стандартів. Доведено, що норми Закону України «Про охорону праці» та Кодексу законів про працю України є неповними та в деяких частинах архаїчними. Встановлена необхідність розробки органами державної влади законопроєктів щодо попередження можливих проблем, пов’язаних із недотриманням норм щодо охорони праці. uk_UA
dc.language.iso uk uk_UA
dc.publisher Мукачівський державний університет uk_UA
dc.relation.ispartofseries Економіка та суспільство;Випуск # 44 / 2022
dc.subject безпека на робочому місці uk_UA
dc.subject гігієна праці uk_UA
dc.subject готельно-ресторанна індустрія uk_UA
dc.subject нещасний випадок uk_UA
dc.subject охорона праці uk_UA
dc.title Удосконалення системи охорони праці у сфері готельно-ресторанної справи uk_UA
dc.type Article uk_UA


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних зібраннях

Показати скорочений опис матеріалу