dc.contributor.author |
Камушков, О.С. |
|
dc.contributor.author |
Ткач, В.О. |
|
dc.contributor.author |
Язіна, В.А. |
|
dc.date.accessioned |
2023-11-06T11:49:30Z |
|
dc.date.available |
2023-11-06T11:49:30Z |
|
dc.date.issued |
2023-11-06 |
|
dc.identifier.citation |
Камушков О.С., Ткач В.О., Язіна В.А. Сучасні умови успішного розвитку та функціонування підприємств готельно-ресторанного господарства. Причорноморські економічні студії, Випуск 57. 2020. С. 63-67. |
uk_UA |
dc.identifier.issn |
2524-0900 |
|
dc.identifier.uri |
http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/6029 |
|
dc.description.abstract |
Стаття присвячена засадам успішного
розвитку та функціонування вітчизняних
підприємств готельно-ресторанного гос-
подарства. Висвітлено сучасний стан роз-
витку підприємств готельно-ресторанного
господарства. Розглянуто актуальність
створення та розроблення програм управ-
ління розвитком підприємств готельно-рес-
торанного господарства на національному
та регіональному рівнях, обґрунтовано
необхідність їх застосування на практиці як
багатоелементної системи, що має пози-
тивний вплив на функціонування національ-
ної економіки. Готельно-ресторанне гос-
подарство розглянуто як один із головних
детермінантів індустрії туризму. Визначено
сучасний механізм управління готельно-рес-
торанним господарством, проаналізовано
основні його інструменти та запропоно-
вано можливі варіації задля його вдоскона-
лення. Особливу увагу приділено визначенню
готельно-ресторанного господарства як
важливого сектору національної економіки
та аналізу зовнішніх і внутрішніх чинників
управління готельно-ресторанним госпо-
дарством, які створюють комплексну сис-
тему вітчизняного господарства. Наведено
деякі рекомендації щодо підвищення рівня
розвитку підприємств готельно-ресторан-
ного господарства шляхом реалізації ефек-
тивної стратегії управління. |
uk_UA |
dc.language.iso |
uk |
uk_UA |
dc.publisher |
Причорноморський науково-дослідний інститут економіки та інновацій |
uk_UA |
dc.relation.ispartofseries |
Причорноморські економічні студії;Випуск 57. 2020 |
|
dc.subject |
гостинність |
uk_UA |
dc.subject |
індустрія туризму |
uk_UA |
dc.subject |
механізми управління |
uk_UA |
dc.subject |
підприємства готельно-ресторанного господарства |
uk_UA |
dc.subject |
стратегія управління |
uk_UA |
dc.title |
Сучасні умови успішного розвитку та функціонування підприємств готельно-ресторанного господарства |
uk_UA |
dc.type |
Article |
uk_UA |