Репозиторий Dspace

Електронне меню як ефективний інтерактивний сервіс сучасних підприємств ресторанного господарства

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Язіна, В.А.
dc.contributor.author Погребняк, А.В.
dc.contributor.author Сабіров, О.В.
dc.date.accessioned 2023-11-06T09:04:40Z
dc.date.available 2023-11-06T09:04:40Z
dc.date.issued 2023-11-06
dc.identifier.citation Язіна В.А., Погребняк А.В., Сабіров О.В. Електронне меню як ефективний інтерактивний сервіс сучасних підприємств ресторанного господарства. Причорноморські економічні студії, Випуск 72-2. 2021. С. 53-56. uk_UA
dc.identifier.issn 2524-0900
dc.identifier.uri http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/6025
dc.description.abstract Статтю присвячено темі підвищення ефективності діяльності підприємств рес- торанного господарства за рахунок запро- вадження інноваційних технологій авто- матизації системи управління. Вивчено, проаналізовано та узагальнено наявні нау- кові теоретичні праці як українських, так і закордонних авторів, окрему увагу при- ділено вивченню та наведенню прикладів практичного застосування різних напрямів використання можливостей автомати- зованого виробництва. Ґрунтовно роз- глянуто можливості та перспективи електронних меню, що представлені на сучасному ринку надання послуг, із порівнян- ням переваг та недоліків їхніх функціональ- них можливостей. Завдяки високому рівню задоволеності клієнтів умовами обслугову- вання і зворотного з ними інформаційного зв’язку ефективний власник ресторанного підприємства матиме змогу автоматично залучати нових клієнтів. Упровадження передового досвіду та ефективних про- позицій також призводить до реалізації нових можливостей, зокрема зростання ефективності бізнесу та його прибут- ковості. uk_UA
dc.language.iso uk uk_UA
dc.publisher Причорноморський науково-дослідний інститут економіки та інновацій uk_UA
dc.relation.ispartofseries Причорноморські економічні студії;Випуск 72-2. 2021
dc.subject автоматизація uk_UA
dc.subject електронне меню uk_UA
dc.subject інновації uk_UA
dc.subject підприємства ресторанного господарства uk_UA
dc.subject устаткування uk_UA
dc.title Електронне меню як ефективний інтерактивний сервіс сучасних підприємств ресторанного господарства uk_UA
dc.type Article uk_UA


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Расширенный поиск

Просмотр

Моя учетная запись