Короткий опис (реферат):
Стаття присвячена засадам функціону-
вання та розвитку ресторанного господар-
ства, яке висвітлено важливою складовою
індустрії гостинності. Розглянуто акту-
альність створення сторінок у соціальних
мережах як каталізатора розвитку та дис-
трибуції послуг закладів ресторанного гос-
подарства. Наведено актуальні приклади
закладів ресторанного господарства,
що активно популяризують свої послуги
в соціальних мережах і, при цьому, ефек-
тивність їх роботи зростає. Розглянуто
міжнародний досвід популяризації ресто-
ранних послуг через соціальні мережі. Осо-
блива увага приділена визначенню головних
аспектів, які потрібно враховувати при
дистрибуції ресторанних послуг через соці-
альні мережі. Визначено основні складові в
інноваційному управлінні розвитком закладу
ресторанного господарства через соці-
альні мережі. Обґрунтовано необхідність
застосування досвіду створення сторінок
у соціальних мережах, особливо в період
поширення пандемії Covid-19 та наведено
особливості створення, наповнення та
ведення сторінки.