dc.contributor.author |
Незвещук-Когут, Т.С. |
|
dc.contributor.author |
Язіна, В.А. |
|
dc.date.accessioned |
2023-11-03T11:38:38Z |
|
dc.date.available |
2023-11-03T11:38:38Z |
|
dc.date.issued |
2023-11-03 |
|
dc.identifier.citation |
Незвещук-Когут Т.С., Язіна В.А. Готельно-ресторанне господарство як основна складова частина сфери туризму та її вплив на соціально-економічний розвиток України. Таврійський науковий вісник. Серія: Економіка, Випуск 4, 2020. С. 51-56. |
uk_UA |
dc.identifier.issn |
2708-0374 |
|
dc.identifier.uri |
http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/6023 |
|
dc.description.abstract |
Стаття присвячена засадам функціонування та розвитку готельно-ресторанного
господарства, що є основною складовою частиною сфери туризму. Розглянуто акту-
альність створення ефективної системи регулювання готельно-ресторанним господар-
ством у туризмі та обґрунтовано необхідність застосування багатоелементної систе-
ми функціонування туристичної індустрії України. Готельно-ресторанне господарство
розглянуто як один з пріоритетних напрямів розвитку туристичного господарства, що
здійснює вагомий вплив на соціально-економічний розвиток України. Визначено основні
складові частини управління туристичною індустрією. Особливу увагу приділено визна-
ченню елементів туристичної індустрії, які створюють комплексну систему управлін-
ня туристичним господарством як важливим сектором економіки, що відіграє важливу
роль у соціально-економічному розвитку України. Наведено деякі заходи індустрії туриз-
му щодо підвищення рівня сучасного економічного розвитку країни в умовах поширення
пандемії Covid-19. |
uk_UA |
dc.language.iso |
uk |
uk_UA |
dc.publisher |
Херсонський державний аграрно-економічний університет |
uk_UA |
dc.relation.ispartofseries |
Таврійський науковий вісник. Серія: Економіка;Випуск 4, 2020 |
|
dc.subject |
готельно-ресторанне господарство |
uk_UA |
dc.subject |
індустрія туризму |
uk_UA |
dc.subject |
соціально- економічний розвиток |
uk_UA |
dc.subject |
туристична політика |
uk_UA |
dc.title |
Готельно-ресторанне господарство як основна складова частина сфери туризму та її вплив на соціально-економічний розвиток України |
uk_UA |
dc.type |
Article |
uk_UA |