Репозиторий Dspace

Сучасні тенденції розвитку товарознавства харчових продуктів

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Язіна, В.А.
dc.contributor.author Вишнікіна, О.В.
dc.contributor.author Сабіров, О.В.
dc.date.accessioned 2023-11-02T11:33:30Z
dc.date.available 2023-11-02T11:33:30Z
dc.date.issued 2023-11-02
dc.identifier.citation Язіна В.А., Вишнікіна О.В., Сабіров О.В. Сучасні тенденції розвитку товарознавства харчових продуктів. Інфраструктура ринку, Випуск 67. 2022. С. 167-170. uk_UA
dc.identifier.issn 2519-2868
dc.identifier.uri http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/6016
dc.description.abstract Статтю присвячено розкриттю сутності та перспектив удосконалення системи тех- ніко-економічної діяльності зі створення, збереження та оцінки якості продукції відповідно до призначення. Аргументовано, що разом з розвитком глобалізаційних процесів у світі товарознавство харчових продуктів поступово змінюється у підходах щодо визначення при- роди, властивостей продовольства як товару та його руху до покупців. Проаналізовано роль дослідження споживчих властивостей традиційних та нових харчових продуктів з метою контролю за їх якістю та споживанням. Висвітлено необхідність розробки нових режимів, способів зберігання та транспортування харчових продуктів із залученням новітніх техно- логій. Доведено, що вдосконалення товарознавства харчових продуктів в глобальному сенсі веде до світу, вільного від голоду, де сільське господарство та промисловість сприяє підви- щенню рівня життя людей з урахуванням економічної, соціальної та екологічної доцільності. Наведено приклади впровадження результатів технологічного прогресу для ефективнішого використання ресурсів і підвищення безпеки харчових продуктів. uk_UA
dc.language.iso uk uk_UA
dc.publisher Причорноморський науково-дослідний інститут економіки та інновацій uk_UA
dc.relation.ispartofseries Інфраструктура ринку;Випуск 67. 2022
dc.subject товарознавство uk_UA
dc.subject якість харчових продуктів uk_UA
dc.subject розвиток виробництва та споживання uk_UA
dc.subject продовольчі провари uk_UA
dc.subject тенденції розвитку в економіці uk_UA
dc.title Сучасні тенденції розвитку товарознавства харчових продуктів uk_UA
dc.title.alternative Current trends in the development of food commodity research uk_UA
dc.type Article uk_UA


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Расширенный поиск

Просмотр

Моя учетная запись