dc.contributor.author |
Небаба, Н.О. |
|
dc.contributor.author |
Горб, К.М. |
|
dc.contributor.author |
Мартиненко, О.К. |
|
dc.date.accessioned |
2023-08-08T12:05:20Z |
|
dc.date.available |
2023-08-08T12:05:20Z |
|
dc.date.issued |
2023-08-08 |
|
dc.identifier.citation |
Небаба Н.О. Інноваційний розвиток підприємств індустрії гостинності / Н.О. Небаба, К.М. Горб, О.К. Мартиненко // Науковий погляд: економіка та управління, № 2 (82) / 2023. С. 65-73. |
uk_UA |
dc.identifier.issn |
2521-666X |
|
dc.identifier.issn |
2706-9079 |
|
dc.identifier.uri |
http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/5555 |
|
dc.description.abstract |
Стаття присвячена аналітичному розгляду сервісних інновацій в ресторанах як основних компонентів інноваційного розвитку підприємства. Була досліджена законодавча база, на яку спираються інноваційні процеси в Україні, а також розглянуті суб’єкти інноваційної діяльності країни. Були розглянуті поняття інноваційного проекту, інноваційної продукції, інноваційних діяльності та продукту. Було встановлено, що для впровадження інновацій у ресторан або готель, заклад повинен обрати свою інноваційну стратегію та поставити чіткі цілі, які будуть досягатись за допомогою стратегічного управління інноваційною діяльністю. Було встановлено інноваційні інструменти для привертання гостей в заклади і проаналізовано сучасні формати ресторанів. Зазначено важливість диджиталізації як інноваційного процесу підприємств гостинності. |
uk_UA |
dc.language.iso |
uk |
uk_UA |
dc.publisher |
Університет митної справи та фінансів |
uk_UA |
dc.relation.ispartofseries |
Науковий погляд: економіка та управління;№ 2 (82) / 2023 |
|
dc.subject |
інновації |
uk_UA |
dc.subject |
індустрія гостинності |
uk_UA |
dc.subject |
інноваційна діяльність |
uk_UA |
dc.subject |
інноваційний розвиток |
uk_UA |
dc.subject |
інноваційна стратегія |
uk_UA |
dc.title |
Інноваційний розвиток підприємств індустрії гостинності |
uk_UA |
dc.type |
Article |
uk_UA |