Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Ільчук, О. О. | |
dc.contributor.author | Удуд, І. Р. | |
dc.contributor.author | Іванців, О. С. | |
dc.contributor.author | Ilchuk, O. | |
dc.contributor.author | Udud, I. | |
dc.contributor.author | Ivantsiv, O. | |
dc.date.accessioned | 2022-02-01T11:48:40Z | |
dc.date.available | 2022-02-01T11:48:40Z | |
dc.date.issued | 2022-02-01 | |
dc.identifier.citation | Ільчук О. О. Особливості здійснення антикризового управління підприємством готельної індустрії в умовах поширення світової пандемії / О. О. Ільчук, І. Р. Удуд, О. С. Іванців // Науковий погляд: економіка та управління. – 2021. - № 6 (76) . – С. 41 – 45 | uk_UA |
dc.identifier.issn | (Print): 2521-666X | |
dc.identifier.issn | (Online): 2706-9079 | |
dc.identifier.uri | http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/4659 | |
dc.description.abstract | У статті досліджено основні аспекти готельної індустрії та запропоновано заходи, що дадуть змогу сформувати інтегровану модель антикризового управління діяльністю готелю. Досліджено також актуальний стан упровадження антикризових заходів під час вимушених обмежень. Виявлено, що багато готелів застосовують різноманітні варіанти зміни своїх корпоративних стратегій. Запропонована у статті інтегрована модель антикризового управління готелем, окрім зниження наслідків кризи та запобігання її появі, забезпечить інструментарій підвищення якості обслуговування гостя і вмотивованості працівників та послужить інструментом для поліпшення довгострокових ділових відносин з іншими зовнішніми контрагентами та державою. Слід розуміти, що цей процес є не ситуаційним, вимушеним заходом, а безперервним процесом здійснення основної діяльності; усі заходи в межах антикризового управління повинні бути впроваджені в організаційну культуру готелю; керівники відділів повинні відігравати основну роль у реалізації даної моделі | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Університет митної справи та фінансів | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | Науковий погляд: економіка та управління;2021. - № 6 (76) | |
dc.subject | hospitality industry | uk_UA |
dc.subject | tourism | uk_UA |
dc.subject | hotel brands | uk_UA |
dc.subject | coronavirus | uk_UA |
dc.subject | medical safety | uk_UA |
dc.subject | service consumers | uk_UA |
dc.subject | индустрия гостеприимства | uk_UA |
dc.subject | туризм | uk_UA |
dc.subject | гостиничные бренды | uk_UA |
dc.subject | коронавирус | uk_UA |
dc.subject | медицинская безопасность | uk_UA |
dc.subject | потребители услуг гостиничной отрасли | uk_UA |
dc.title | Особливості здійснення антикризового управління підприємством готельної індустрії в умовах поширення світової пандемії | uk_UA |
dc.title.alternative | Peculiarities of anti-crisis management of the enterprise of the hotel industry in the context of the spread of the global pandemic | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |