DSpace Repository

Особливості здійснення антикризового управління підприємством готельної індустрії в умовах поширення світової пандемії

Show simple item record

dc.contributor.author Ільчук, О. О.
dc.contributor.author Удуд, І. Р.
dc.contributor.author Іванців, О. С.
dc.contributor.author Ilchuk, O.
dc.contributor.author Udud, I.
dc.contributor.author Ivantsiv, O.
dc.date.accessioned 2022-02-01T11:48:40Z
dc.date.available 2022-02-01T11:48:40Z
dc.date.issued 2022-02-01
dc.identifier.citation Ільчук О. О. Особливості здійснення антикризового управління підприємством готельної індустрії в умовах поширення світової пандемії / О. О. Ільчук, І. Р. Удуд, О. С. Іванців // Науковий погляд: економіка та управління. – 2021. - № 6 (76) . – С. 41 – 45 uk_UA
dc.identifier.issn (Print): 2521-666X
dc.identifier.issn (Online): 2706-9079
dc.identifier.uri http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/4659
dc.description.abstract У статті досліджено основні аспекти готельної індустрії та запропоновано заходи, що дадуть змогу сформувати інтегровану модель антикризового управління діяльністю готелю. Досліджено також актуальний стан упровадження антикризових заходів під час вимушених обмежень. Виявлено, що багато готелів застосовують різноманітні варіанти зміни своїх корпоративних стратегій. Запропонована у статті інтегрована модель антикризового управління готелем, окрім зниження наслідків кризи та запобігання її появі, забезпечить інструментарій підвищення якості обслуговування гостя і вмотивованості працівників та послужить інструментом для поліпшення довгострокових ділових відносин з іншими зовнішніми контрагентами та державою. Слід розуміти, що цей процес є не ситуаційним, вимушеним заходом, а безперервним процесом здійснення основної діяльності; усі заходи в межах антикризового управління повинні бути впроваджені в організаційну культуру готелю; керівники відділів повинні відігравати основну роль у реалізації даної моделі uk_UA
dc.language.iso uk uk_UA
dc.publisher Університет митної справи та фінансів uk_UA
dc.relation.ispartofseries Науковий погляд: економіка та управління;2021. - № 6 (76)
dc.subject hospitality industry uk_UA
dc.subject tourism uk_UA
dc.subject hotel brands uk_UA
dc.subject coronavirus uk_UA
dc.subject medical safety uk_UA
dc.subject service consumers uk_UA
dc.subject индустрия гостеприимства uk_UA
dc.subject туризм uk_UA
dc.subject гостиничные бренды uk_UA
dc.subject коронавирус uk_UA
dc.subject медицинская безопасность uk_UA
dc.subject потребители услуг гостиничной отрасли uk_UA
dc.title Особливості здійснення антикризового управління підприємством готельної індустрії в умовах поширення світової пандемії uk_UA
dc.title.alternative Peculiarities of anti-crisis management of the enterprise of the hotel industry in the context of the spread of the global pandemic uk_UA
dc.type Article uk_UA


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

  • 2021/6(76)
    Правонаступник наукового журналу “Вісник Академії митної служби України. Серія: “Економіка”

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account