Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Булейко, А. А. | |
dc.date.accessioned | 2016-03-16T09:40:01Z | |
dc.date.available | 2016-03-16T09:40:01Z | |
dc.date.issued | 2016-03-16 | |
dc.identifier.citation | 1. Митний кодекс України. 2. Коммерческое товароведение и экспертиза / под ред. Г. А. Васильева и Н. А. Нагапетьянца. – М. : Банки и биржи, ТИ. – 1997. – 135 с. 3. Технические условия. Мясо – говядина в полутушах и четвертинах ГОСТ 779-55: затв. і введ. в дію Комітетом стандартів, мір та вимірних приборів при Раді Міністрів СРСР 20 липня 1955 р. 4. Митний кодекс України : науково-практичний коментар / А. Т. Комзюк, О. О. Погрібний, Р. А. Калюжний та ін. – К. : Всеукраїнська асоціація видавців “Правова єдність”, 2008. – 757 с. 5. Про митний контроль і митне оформлення м’яса і м’ясопродуктів, що ввозяться в Україну з метою імпорту та переробки на митній території України : лист ДМСУ від 08.12.2005 № 11/1–9/15744. 6. Товарознавство м’яса і м’ясних товарів : підручник / І. В. Сирохман, Т. М. Раситюк. – К. : Центр навчальної літератури, 2004. – 384 с. 7. Правила перевезення швидкопсувних вантажів : затверджено наказом Міністерства транспорту та зв’язку України від 09.12.2002 № 873. | uk_UA |
dc.identifier.issn | 2310-9645 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/310 | |
dc.description.abstract | Розглянуто та розкрито особливості застосування технічних умов, а також зберігання і транспортування м’яса яловичини через митні кордони України. Особливу увагу приділено важливості виконання вимог транспортування м’яса яловичини, умовам його маркування та зберігання з метою запобігання ввезенню на національний ринок неякісної продукції. Узагальнено основні технічні вимоги до зберігання та транспортування яловичини через митні кордони України, що дозволить спростити процес увезення імпортного м’яса на територію України. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Академія митної служби України | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | Технічні науки;2015/1 | |
dc.subject | транспортування | uk_UA |
dc.subject | зберігання | uk_UA |
dc.subject | технічні умови | uk_UA |
dc.subject | маркування | uk_UA |
dc.subject | м’ясо яловичини | uk_UA |
dc.subject | transportation | uk_UA |
dc.subject | storage | uk_UA |
dc.subject | technical conditions | uk_UA |
dc.subject | mark | uk_UA |
dc.subject | meat of beef | uk_UA |
dc.title | Особливості технічних умов зберігання та транспортування м’яса яловичини через митні кордони України | uk_UA |
dc.title.alternative | Specifications, transportation and storage of beef through customs border of Ukraine | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |