DSpace Repository

Особливості технічних умов зберігання та транспортування м’яса яловичини через митні кордони України

Show simple item record

dc.contributor.author Булейко, А. А.
dc.date.accessioned 2016-03-16T09:40:01Z
dc.date.available 2016-03-16T09:40:01Z
dc.date.issued 2016-03-16
dc.identifier.citation 1. Митний кодекс України. 2. Коммерческое товароведение и экспертиза / под ред. Г. А. Васильева и Н. А. Нагапетьянца. – М. : Банки и биржи, ТИ. – 1997. – 135 с. 3. Технические условия. Мясо – говядина в полутушах и четвертинах ГОСТ 779-55: затв. і введ. в дію Комітетом стандартів, мір та вимірних приборів при Раді Міністрів СРСР 20 липня 1955 р. 4. Митний кодекс України : науково-практичний коментар / А. Т. Комзюк, О. О. Погрібний, Р. А. Калюжний та ін. – К. : Всеукраїнська асоціація видавців “Правова єдність”, 2008. – 757 с. 5. Про митний контроль і митне оформлення м’яса і м’ясопродуктів, що ввозяться в Україну з метою імпорту та переробки на митній території України : лист ДМСУ від 08.12.2005 № 11/1–9/15744. 6. Товарознавство м’яса і м’ясних товарів : підручник / І. В. Сирохман, Т. М. Раситюк. – К. : Центр навчальної літератури, 2004. – 384 с. 7. Правила перевезення швидкопсувних вантажів : затверджено наказом Міністерства транспорту та зв’язку України від 09.12.2002 № 873. uk_UA
dc.identifier.issn 2310-9645
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/310
dc.description.abstract Розглянуто та розкрито особливості застосування технічних умов, а також зберігання і транспортування м’яса яловичини через митні кордони України. Особливу увагу приділено важливості виконання вимог транспортування м’яса яловичини, умовам його маркування та зберігання з метою запобігання ввезенню на національний ринок неякісної продукції. Узагальнено основні технічні вимоги до зберігання та транспортування яловичини через митні кордони України, що дозволить спростити процес увезення імпортного м’яса на територію України. uk_UA
dc.language.iso uk uk_UA
dc.publisher Академія митної служби України uk_UA
dc.relation.ispartofseries Технічні науки;2015/1
dc.subject транспортування uk_UA
dc.subject зберігання uk_UA
dc.subject технічні умови uk_UA
dc.subject маркування uk_UA
dc.subject м’ясо яловичини uk_UA
dc.subject transportation uk_UA
dc.subject storage uk_UA
dc.subject technical conditions uk_UA
dc.subject mark uk_UA
dc.subject meat of beef uk_UA
dc.title Особливості технічних умов зберігання та транспортування м’яса яловичини через митні кордони України uk_UA
dc.title.alternative Specifications, transportation and storage of beef through customs border of Ukraine uk_UA
dc.type Article uk_UA


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

  • 2015/1
    Серія "Технічні науки"

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account