dc.contributor.author |
Костогриз, І.В. |
|
dc.contributor.author |
Кахович, Ю.О. |
|
dc.date.accessioned |
2017-06-06T09:48:18Z |
|
dc.date.available |
2017-06-06T09:48:18Z |
|
dc.date.issued |
2017-05-06 |
|
dc.identifier.citation |
Закон України «Про стандартизацію» № 1315-VII від 05.06.2014. 2. Інформаційне агентство УНІАН [Електронний ресурс]. – Режим доступу : http://economics.unian.ua. 3. ДСТУ 3662-97. Молоко коров’яче незбиране. Вимоги при закупівлі, введ. 2002-01-01. – Київ : Держстандарт України. Регламент Європейського Парламенту i Ради про встановлення спецальних гігієнічних правил, які підлягають виконанню щодо продовольчих товарів тваринного походження № 853/2004 від 29.04.2004 р. – Страсбург. 5. Проект «Розвиток органічного ринку в Україні» (2012– 2016 рр.) [Електронний ресурс]. – Режим доступу : http://www.ukraine.fbl.org. 6. Наказ Міністерства охорони здоров’я «Про затвердження параметрів безпечності м’яса птиці» від 06.08.2013 р. № 695. 7. Codex Alimentarius Commission CAC/MRL «Maximum residues limits of veterinary drugs in food» 2-2012. 8. Державна служба статистики України [Електронний ресурс]. – Режим доступу : http://ukrstat.gov.ua. 9. Аграрний сектор України [Електронний ресурс]. – Режим доступу : http://agroua.net/tops/news. |
uk_UA |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/2466 |
|
dc.description.abstract |
Статтю присвячено дослідженню невідповідності якості продукції українського виробника міжнародним стандартам.
Представлено умови виходу вітчизняних підприємств на міжнародний ринок. Досліджено вимоги до якості продуктів в Україні та за кордоном. Особливу увагу надано вмісту заборонених елементів у найпоширеніших продуктах харчування.
Надано пропозиції щодо підвищення конкурентоспроможності продукції українських виробників. |
uk_UA |
dc.language.iso |
uk |
uk_UA |
dc.publisher |
Миколаївський національний університет імені В.О. Сухомлинського |
uk_UA |
dc.relation.ispartofseries |
Глобальні та національні проблеми економіки;2016 | Випуск 11 |
|
dc.subject |
якість |
uk_UA |
dc.subject |
конкурентоздатність |
uk_UA |
dc.subject |
стандартизація |
uk_UA |
dc.subject |
фальсифікація |
uk_UA |
dc.subject |
стандарт |
uk_UA |
dc.subject |
продукція |
uk_UA |
dc.subject |
quality |
uk_UA |
dc.subject |
competitiveness |
uk_UA |
dc.subject |
standardization |
uk_UA |
dc.subject |
falsifcation |
uk_UA |
dc.subject |
standard products |
uk_UA |
dc.title |
Проблеми відповідності якості української продукції міжнародним стандартам |
uk_UA |
dc.title.alternative |
Problems of accordance of qualsty of Ukrainian products to international standards |
uk_UA |
dc.type |
Article |
uk_UA |