Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://212.1.86.13:8080/xmlui/handle/123456789/8038
Назва: | Цифрові технології як інструмент підвищення ефективності управлінських процесів у готельному бізнесі |
Автори: | Алексєєв, М.І |
Ключові слова: | цифровізація цифрові технології цифрові інструменти готельний бізнес управління |
Дата публікації: | 30-чер-2025 |
Видавництво: | Університет митної справи та фінансів |
Бібліографічний опис: | Алексєєв М.І. Цифрові технології як інструмент підвищення ефективності управлінських процесів у готельному бізнесі : кваліфікаційна робота бакалавра : 241«Готельно–ресторанна справа» / Університет митної справи та фінансів. Дніпро, 2025. 68 с. |
Короткий огляд (реферат): | У роботі розглянуто концептуальні основи цифровізації в готельному бізнесі та проаналізовано ключові цифрові інструменти, які застосовуються для управління готельними підприємствами. Досліджено міжнародний досвід цифрової трансформації у цій сфері. Наведено організаційно-економічну характеристику готелю «River Side» та проаналізовано використання цифрових технологій у його діяльності, зокрема у сфері обслуговування клієнтів, адміністративній та господарській роботі. На основі опитування гостей визначено, що більшість клієнтів бронюють номери телефоном або через соціальні мережі, але існує значний попит на сучасні цифрові рішення: мобільний додаток, веб-сайт, автоматичні підтвердження бронювання та інтерактивні канали комунікації. Запропоновано комплекс управлінських заходів, серед яких створення офіційного веб-сайту з функцією онлайн-бронювання, впровадження чат-бота, автоматичних email і SMS підтверджень, актуалізація контенту у соціальних мережах та інтеграція онлайн-чату. Реалізація цих заходів сприятиме підвищенню рівня задоволеності гостей, оптимізації обслуговування та зміцненню конкурентних позицій готелю. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://212.1.86.13:8080/xmlui/handle/123456789/8038 |
Розташовується у зібраннях: | Спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Alekseev M.I._ГРС 21 - 2.pdf | 21,81 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.