Please use this identifier to cite or link to this item: http://212.1.86.13:8080/xmlui/handle/123456789/8038
Title: Цифрові технології як інструмент підвищення ефективності управлінських процесів у готельному бізнесі
Authors: Алексєєв, М.І
Keywords: цифровізація
цифрові технології
цифрові інструменти
готельний бізнес
управління
Issue Date: 30-Jun-2025
Publisher: Університет митної справи та фінансів
Citation: Алексєєв М.І. Цифрові технології як інструмент підвищення ефективності управлінських процесів у готельному бізнесі : кваліфікаційна робота бакалавра : 241«Готельно–ресторанна справа» / Університет митної справи та фінансів. Дніпро, 2025. 68 с.
Abstract: У роботі розглянуто концептуальні основи цифровізації в готельному бізнесі та проаналізовано ключові цифрові інструменти, які застосовуються для управління готельними підприємствами. Досліджено міжнародний досвід цифрової трансформації у цій сфері. Наведено організаційно-економічну характеристику готелю «River Side» та проаналізовано використання цифрових технологій у його діяльності, зокрема у сфері обслуговування клієнтів, адміністративній та господарській роботі. На основі опитування гостей визначено, що більшість клієнтів бронюють номери телефоном або через соціальні мережі, але існує значний попит на сучасні цифрові рішення: мобільний додаток, веб-сайт, автоматичні підтвердження бронювання та інтерактивні канали комунікації. Запропоновано комплекс управлінських заходів, серед яких створення офіційного веб-сайту з функцією онлайн-бронювання, впровадження чат-бота, автоматичних email і SMS підтверджень, актуалізація контенту у соціальних мережах та інтеграція онлайн-чату. Реалізація цих заходів сприятиме підвищенню рівня задоволеності гостей, оптимізації обслуговування та зміцненню конкурентних позицій готелю.
URI: http://212.1.86.13:8080/xmlui/handle/123456789/8038
Appears in Collections:Спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Alekseev M.I._ГРС 21 - 2.pdf21,81 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.