Please use this identifier to cite or link to this item: http://212.1.86.13:8080/xmlui/handle/123456789/8032
Title: Розвиток кейтерингових послуг як перспективного напряму ресторанного бізнесу
Authors: Щокін, І.Д.
Keywords: кейтеринг
підприємство
ресторанний бізнес
кейтерингові послуги
конкурентні переваги
Issue Date: 30-Jun-2025
Publisher: Університет митної справи та фінансів
Citation: Щокін І.Д. Розвиток кейтерингових послуг як перспективного напряму ресторанного бізнесу : кваліфікаційна робота бакалавра : 241«Готельно–ресторанна справа» / Університет митної справи та фінансів. Дніпро, 2025. 67 с.
Abstract: в роботі досліджено поняття та сутність кейтерингу як складової ресторанного бізнесу, охарактеризовано основні види та особливості кейтерингових послуг, а також розглянуто сучасні технології та інновації в їх організації. Проведено аналіз діяльності ТОВ «МПС ПРОДУКТ», досліджено особливості кейтерингових послуг підприємства, визначено його місце та конкурентні переваги на ринку. На основі отриманих результатів розроблено рекомендації щодо розвитку кейтерингових послуг, спрямовані на розширення географії обслуговування, оптимізацію логістики, оновлення меню та покращення маркетингової стратегії. Економічне обґрунтування підтверджує рентабельність впровадження запропонованих заходів, що забезпечить підвищення ефективності, зростання доходів і зміцнення конкурентних позицій підприємства на ринку.
URI: http://212.1.86.13:8080/xmlui/handle/123456789/8032
Appears in Collections:Спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Shchokin I.D._ГРС 21 - 2.pdf20,76 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.