Please use this identifier to cite or link to this item:
http://212.1.86.13:8080/xmlui/handle/123456789/8031
Title: | Управління персоналом у готельно-ресторанному комплексі: проблеми та шляхи їх вирішення |
Authors: | Садігов, Р.Р. |
Keywords: | персонал готельно-ресторанний комплекс управління персоналом кадрова політика мотивація розвиток персоналу |
Issue Date: | 30-Jun-2025 |
Citation: | Садігов Р.Р. Управління персоналом у готельно-ресторанному комплексі: проблеми та шляхи їх вирішення : кваліфікаційна робота бакалавра : 241«Готельно–ресторанна справа» / Університет митної справи та фінансів. Дніпро, 2025. 74 с. |
Abstract: | В роботі розкрито сутність управління персоналом та охарактеризовано його основні функції; визначено зміст кадрової політики як складової системи управління персоналом; досліджено особливості організації роботи персоналу у готельно-ресторанному бізнесі; надано загальну характеристику обраного підприємства; проаналізовано кадрову політику підприємства та її реалізацію; оцінено ефективність кадрової політики; запропоновано напрями вдосконалення кадрової політики, зокрема підвищення соціальних гарантій, розвиток програм підвищення кваліфікації та оптимізацію процесу найму; розраховано економічний ефект від впровадження запропонованих заходів, що сприятиме зниженню плинності кадрів, підвищенню ефективності роботи та конкурентоспроможності підприємства. |
URI: | http://212.1.86.13:8080/xmlui/handle/123456789/8031 |
Appears in Collections: | Спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Sadigov R.R._ ГРС 21 - 1.pdf | 24,18 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.