Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://212.1.86.13:8080/xmlui/handle/123456789/7807
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПаламарюк, М. Ю.-
dc.contributor.authorНаконечний, К. П.-
dc.date.accessioned2025-06-18T08:25:59Z-
dc.date.available2025-06-18T08:25:59Z-
dc.date.issued2025-06-18-
dc.identifier.citationПаламарюк М. Ю., Наконечний К. П. Інноваційні технології в управлінні комунікаціями туристичної сфери України. Науковий погляд: економіка та управління. 2025. №1(89). С. 98-103.uk_UA
dc.identifier.issn2706-9079-
dc.identifier.urihttp://212.1.86.13:8080/xmlui/handle/123456789/7807-
dc.description.abstractЦифрові трансформації стають ключовим фактором конкурентоспроможності підприємств у сучасному глобалізованому світі. У статті досліджено роль інноваційних технологій в управлінні комунікаціями туристичної сфери України. Розглянуто ключові цифрові інструменти, що сприяють підвищенню ефективності взаємодії між туристичними компаніями та клієнтами, зокрема соціальні мережі, мобільні додатки, чат-боти, інтерактивні онлайн-платформи, технології VR/AR та Big Data. Аналізується вплив автоматизації процесів бронювання, персоналізації маркетингових стратегій і кризового менеджменту через цифрові канали. Наведено приклади впровадження інновацій у провідних міжнародних та українських туристичних компаніях. Доведено, що цифровізація є важливим фактором підвищення конкурентоспроможності та якості туристичних послуг в Україні.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherУніверситет митної справи та фінансівuk_UA
dc.subjectінноваційні технологіїuk_UA
dc.subjectінформаційно-комунікаційні технологіїuk_UA
dc.subjectкомунікаційний менеджментuk_UA
dc.subjectмобільні додаткиuk_UA
dc.subjectштучний інтелектuk_UA
dc.subjectцифрові платформиuk_UA
dc.subjectсоціальні мережіuk_UA
dc.titleІнноваційні технології в управлінні комунікаціями туристичної сфери Україниuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:2025/1(89)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
16.pdf328,37 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.