Please use this identifier to cite or link to this item: http://212.1.86.13:8080/xmlui/handle/123456789/7638
Title: Організація харчування дітей та підлітків в закладах ресторанного господарства
Authors: Галкіна, А.В.
Keywords: організація харчування
діти
підлітки
ресторан
ресторанне господарство
заклад
Issue Date: 29-Jul-2024
Publisher: Університет митної справи та фінансів
Series/Report no.: 2024;
Abstract: Метою даної роботи є обґрунтування особливостей організації харчування дітей та підлітків у закладах ресторанного господарства та надання рекомендацій щодо правильного їх харчування в ресторанному господарстві. Об’єкт дослідження: процес організації харчування дітей та підлітків. Предмет дослідження: особливості організації раціонального харчування дітей та підлітків. Виходячи з поставленої мети, виконано такі завдання: розглянуто теоретичні основи організації дітей та підлітків; проведено аналіз організації харчування в ресторані «Діант»; особливості дитячого меню; запропоновано удосконалення організації харчування для дітей та підлітків в закладах ресторанного господарства. Методи дослідження: метод аналізу наукових джерел, порівняння, експертний метод. Було проведено порівняльний аналіз плюсів та мінусів щодо дитячого харчування в ресторані, а також визначено ключові фактори успіху організації обслуговування дітей. Практичне значення отриманих результатів: полягає в можливості надати і допомогти ресторанам з обслуговуванням молодшого поколінням та покращати їх умови.
URI: http://212.1.86.13:8080/xmlui/handle/123456789/7638
Appears in Collections:Спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Galkina A.V..pdf19,25 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.