Please use this identifier to cite or link to this item:
http://212.1.86.13:8080/xmlui/handle/123456789/7445
Title: | Розробка програмного забезпечення з системою персоналізованих рекомендацій харчування для людей із цукровим діабетом |
Authors: | Алісова, Ксенія Юріївна |
Keywords: | PHP UUX/UI CSS Flutter front-end back-end API Open Food Facts алгоритми рекомендаційна система візуалізація даних |
Issue Date: | 10-Mar-2025 |
Publisher: | Університет митної справи та фінансів |
Citation: | Алісова К. Ю. Розробка програмного забезпечення з системою персоналізованих рекомендацій харчування для людей із цукровим діабетом : кваліфікаційна робота магістра : 121 «Інженерія програмного забезпечення» / Університет митної справи та фінансів. Дніпро, 2025. 78 с. |
Abstract: | Метою даної кваліфікаційної роботи є автоматизація процесу створення персоналізованих рекомендацій харчування для людей із діабетом та вдосконалення якості їхнього життя через інтеграцію сучасних цифрових. Цей застосунок буде мати глобальне застосування, надаючи цінну підтримку і корисні можливості для людей із цукровим діабетом з будь-якого пристрою з доступом до Інтернету, Під час розробки обрані найбільш відповідні технології для створення програмного забезпечення. Користувач має можливість зареєструватися в системі, додаючи свої особисті дані у додаток та взаємодіяти з ним в режимі реального часу. Загалом, реалізація застосунку для людей з цукровим діабетом має великий потенціал для покращення та спрощення контролю за здоров'ям користувачів. Цей проєкт поєднає традиційні підходи до харчування з сучасними технологіями, відкриваючи нові можливості для людей та сприяючи розвитку цього напрямку охорони здоров'я. |
URI: | http://212.1.86.13:8080/xmlui/handle/123456789/7445 |
Appears in Collections: | Спеціальність: 121 Інженерія програмного забезпечення |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
2025_Alisova_121_Mag.pdf | 1,96 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.