Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://212.1.86.13:8080/xmlui/handle/123456789/7445
Назва: Розробка програмного забезпечення з системою персоналізованих рекомендацій харчування для людей із цукровим діабетом
Автори: Алісова, Ксенія Юріївна
Ключові слова: PHP
UUX/UI
CSS
Flutter
front-end
back-end
API
Open Food Facts
алгоритми
рекомендаційна система
візуалізація даних
Дата публікації: 10-бер-2025
Видавництво: Університет митної справи та фінансів
Бібліографічний опис: Алісова К. Ю. Розробка програмного забезпечення з системою персоналізованих рекомендацій харчування для людей із цукровим діабетом : кваліфікаційна робота магістра : 121 «Інженерія програмного забезпечення» / Університет митної справи та фінансів. Дніпро, 2025. 78 с.
Короткий огляд (реферат): Метою даної кваліфікаційної роботи є автоматизація процесу створення персоналізованих рекомендацій харчування для людей із діабетом та вдосконалення якості їхнього життя через інтеграцію сучасних цифрових. Цей застосунок буде мати глобальне застосування, надаючи цінну підтримку і корисні можливості для людей із цукровим діабетом з будь-якого пристрою з доступом до Інтернету, Під час розробки обрані найбільш відповідні технології для створення програмного забезпечення. Користувач має можливість зареєструватися в системі, додаючи свої особисті дані у додаток та взаємодіяти з ним в режимі реального часу. Загалом, реалізація застосунку для людей з цукровим діабетом має великий потенціал для покращення та спрощення контролю за здоров'ям користувачів. Цей проєкт поєднає традиційні підходи до харчування з сучасними технологіями, відкриваючи нові можливості для людей та сприяючи розвитку цього напрямку охорони здоров'я.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://212.1.86.13:8080/xmlui/handle/123456789/7445
Розташовується у зібраннях:Спеціальність: 121 Інженерія програмного забезпечення

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
2025_Alisova_121_Mag.pdf1,96 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.