Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://212.1.86.13:8080/xmlui/handle/123456789/7284
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Тополь, Д. С. | - |
dc.date.accessioned | 2024-08-02T16:45:42Z | - |
dc.date.available | 2024-08-02T16:45:42Z | - |
dc.date.issued | 2024-08-02 | - |
dc.identifier.citation | Тополь Д. С. Управління персоналом в готелі : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 241 «Готельно-ресторанна справа» / Університет митної справи та фінансів. Дніпро, 2024. 68 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://212.1.86.13:8080/xmlui/handle/123456789/7284 | - |
dc.description.abstract | Виходячи з поставленої мети, виконано такі завдання: розглянути кадрову політику та набір персоналу готельного підприємства; надано характеристику процесам адаптації, навчанню та оцінці роботи персоналу готельного підприємства; розглянуто мотивацію та стимулювання персоналу готельного підприємства; охарактеризувано процеси управління кар'єрою та плинністю кадрів готельного підприємства; надано характеристику діяльності підприємства ТОВ «Готельний світ (готель «Дніпропетровськ»)»; проведено аналіз кадрового потенціалу готельного підприємства; вивчено особливості діючої системи управління персоналом в готелі «Дніпропетровськ»; запропонувано проєкти вдосконалення системи управління персоналом готельного підприємства. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Університет митної справи та фінансів | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | 2024; | - |
dc.subject | управління персоналом | uk_UA |
dc.subject | кадрова політика | uk_UA |
dc.subject | мотивація персоналу | uk_UA |
dc.subject | плинність кадрів | uk_UA |
dc.subject | готель | uk_UA |
dc.title | Управління персоналом в готелі | uk_UA |
dc.type | Thesis | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Topol D.S..pdf | 22,01 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.