Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://212.1.86.13:8080/xmlui/handle/123456789/7284
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorТополь, Д. С.-
dc.date.accessioned2024-08-02T16:45:42Z-
dc.date.available2024-08-02T16:45:42Z-
dc.date.issued2024-08-02-
dc.identifier.citationТополь Д. С. Управління персоналом в готелі : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 241 «Готельно-ресторанна справа» / Університет митної справи та фінансів. Дніпро, 2024. 68 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://212.1.86.13:8080/xmlui/handle/123456789/7284-
dc.description.abstractВиходячи з поставленої мети, виконано такі завдання: розглянути кадрову політику та набір персоналу готельного підприємства; надано характеристику процесам адаптації, навчанню та оцінці роботи персоналу готельного підприємства; розглянуто мотивацію та стимулювання персоналу готельного підприємства; охарактеризувано процеси управління кар'єрою та плинністю кадрів готельного підприємства; надано характеристику діяльності підприємства ТОВ «Готельний світ (готель «Дніпропетровськ»)»; проведено аналіз кадрового потенціалу готельного підприємства; вивчено особливості діючої системи управління персоналом в готелі «Дніпропетровськ»; запропонувано проєкти вдосконалення системи управління персоналом готельного підприємства.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherУніверситет митної справи та фінансівuk_UA
dc.relation.ispartofseries2024;-
dc.subjectуправління персоналомuk_UA
dc.subjectкадрова політикаuk_UA
dc.subjectмотивація персоналуuk_UA
dc.subjectплинність кадрівuk_UA
dc.subjectготельuk_UA
dc.titleУправління персоналом в готеліuk_UA
dc.typeThesisuk_UA
Розташовується у зібраннях:Спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Topol D.S..pdf22,01 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.