Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://212.1.86.13:8080/xmlui/handle/123456789/7282
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Проскурова, С. О. | - |
dc.date.accessioned | 2024-07-27T13:37:45Z | - |
dc.date.available | 2024-07-27T13:37:45Z | - |
dc.date.issued | 2024-07-27 | - |
dc.identifier.citation | Проскурова С. О. Ефективність використання фінансових ресурсів в готельному бізнесі : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 241 «Готельно-ресторанна справа» / Університет митної справи та фінансів. Дніпро, 2024. 72 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://212.1.86.13:8080/xmlui/handle/123456789/7282 | - |
dc.description.abstract | Виходячи з поставленої мети виконано наступні завдання: визначено сутність фінансових ресурсів та чинники їх формування; здійснено аналіз та оцінку джерел формування і напрями розміщення фінансових ресурсів, показники ефективності їх використання; проведено багатофакторний дискримінантний аналіз в контексті оцінки фінансового стану готелю; Методи дослідження: методи системно-структурного і порівняльного аналізів, формально-логічного аналізу; інтегральний метод, факторний аналіз. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Університет митної справи та фінансів | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | 2024; | - |
dc.subject | готель | uk_UA |
dc.subject | індустрія гостинності | uk_UA |
dc.subject | фінансові ресурси | uk_UA |
dc.subject | ефективність | uk_UA |
dc.subject | фінансовий аналіз | uk_UA |
dc.subject | прибуток | uk_UA |
dc.subject | витрати | uk_UA |
dc.title | Ефективність використання фінансових ресурсів в готельному бізнесі | uk_UA |
dc.type | Thesis | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Proskurova S.O..pdf | 22,85 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.