Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://212.1.86.13:8080/xmlui/handle/123456789/7266
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Марков, І. Ю. | - |
dc.date.accessioned | 2024-08-02T13:51:50Z | - |
dc.date.available | 2024-08-02T13:51:50Z | - |
dc.date.issued | 2024-08-02 | - |
dc.identifier.citation | Марков І. Ю. Формування іміджу підприємства сфери гостинності : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 241 «Готельно-ресторанна справа» / Університет митної справи та фінансів. Дніпро, 2024. 104 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://212.1.86.13:8080/xmlui/handle/123456789/7266 | - |
dc.description.abstract | В роботі досліджено сутність і складові елементи іміджу підприємств сфери гостинності; розглянуто методичні аспекти аналізу та оцінки елементів іміджу; виокремлено фактори впливу на формування іміджу в сфері гостинності; надано загальну організаційно-економічну характеристику підприємства готельного господарства (бутік-готель «Axelhof», м. Дніпро); досліджено вплив факторів зовнішнього та внутрішнього середовища на формування іміджу готелю; проаналізувано вплив фінансової діяльності готелю на його імідж; запропонувано заходи щодо формування позитивного іміджу готелю; оцінено ефективність запропонованих заходів щодо формування позитивного іміджу готелю. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Університет митної справи та фінансів | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | 2024; | - |
dc.subject | готель | uk_UA |
dc.subject | імідж | uk_UA |
dc.subject | підприємство гостинності | uk_UA |
dc.subject | маркетинг | uk_UA |
dc.subject | конкурентоспроможність | uk_UA |
dc.subject | ефективність | uk_UA |
dc.title | Формування іміджу підприємства сфери гостинності | uk_UA |
dc.type | Thesis | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Markov I.Yu.pdf | 32,78 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.