Please use this identifier to cite or link to this item:
http://212.1.86.13:8080/xmlui/handle/123456789/7265
Title: | Підвищення конкурентоспроможності підприємств індустрії гостинності |
Authors: | Кирилюк, О. Ю. |
Keywords: | конкурентоспроможність конкурентні переваги підприємство готельний бізнес готельні послуги індустрія гостинності |
Issue Date: | 2-Aug-2024 |
Publisher: | Університет митної справи та фінансів |
Citation: | Кирилюк О. Ю. Підвищення конкурентоспроможності підприємств індустрії гостинності : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 241 «Готельно-ресторанна справа» / Університет митної справи та фінансів. Дніпро, 2024. 78 с. |
Series/Report no.: | 2024; |
Abstract: | Розглянуто поняття та особливості конкурентоспроможності підприємств індустрії гостинності. Досліджено методи оцінки рівня конкурентоспроможності підприємства. Побудовано механізм забезпечення конкурентних переваг підприємств індустрії гостинності. Досліджено позиціонування Дніпропетровської області на ринку готельних послуг України. Надано загальну характеристику готелю Дніпропетровськ. Проведена оцінка рівня конкурентоспроможності готелю Дніпропетровськ. Визначено фактори та дослідити джерела формування конкурентних переваг готелю Дніпропетровськ. Окреслено перспективні напрями розвитку конкурентних переваг готелю Дніпропетровськ. Проведено оцінку ефективності впровадження запропонованих заходів щодо підвищення конкурентоспроможності готелю Дніпропетровськ. |
URI: | http://212.1.86.13:8080/xmlui/handle/123456789/7265 |
Appears in Collections: | Спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Kyrylyuk O.Yu..pdf | 23,54 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.