Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://212.1.86.13:8080/xmlui/handle/123456789/6939
Назва: Hospitality industry: behavioral economics and psychology of communication in Covid-19 era
Інші назви: Індустрія гостинності: поведінкова економіка та психологія комунікацій у еру Covid-19
Автори: Chyrychenko, Yurii
Kodatska, Natalia
Sabirov, Aleksander
Ключові слова: hospitality Industry
COVID-19 era
communicative response
behavioral psychology of pandemics
Дата публікації: 5-лют-2025
Видавництво: Причорноморський науково-дослідний інститут економіки та інновацій
Бібліографічний опис: Chyrychenko Y., Kodatska N., Sabirov A. Hospitality industry: behavioral economics and psychology of communication in Covid-19 era. Інфраструктура ринку. 2020. № 42. C. 54-57.
Короткий огляд (реферат): The purpose of this study is the identification of different aspects of the further development of Hospitality Industry in the context of new economical, psychological and social conditions. It has been found, that the real situation in the world is much worse than official statistics available from national governments. All possible impact on the global economic environment will be much more sophisticated than only simple short-term reducing economic activity. Media are sending a strong message for potential clients and investors of the Hospitality Industry, and label it as “The danger’s territory”. Extrapolation and systematization of risk factors have been performed from different sources. It has been concluded that the industry should begin developing communicative strategy and informational company based on the behavioral psychology of pandemics with unification and standardization of all business processes for reducing risk factors.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://212.1.86.13:8080/xmlui/handle/123456789/6939
ISSN: 2519-2868
Розташовується у зібраннях:Кафедра журналістики

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
11.pdf146,83 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.