Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/6820
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГорб, К. М.-
dc.contributor.authorКорнєєв, М. В.-
dc.contributor.authorКучер, М. М.-
dc.date.accessioned2024-10-07T10:19:11Z-
dc.date.available2024-10-07T10:19:11Z-
dc.date.issued2024-10-07-
dc.identifier.citationГорб К. М., Корнєєв М. В., Кучер М. М. Гостинність в готельно-ресторанному та туристичному бізнесі: загальні засади досліджень та особливості підготовки фахівців. Науковий погляд: економіка та управління. 2024. №1(85). С. 111-119.uk_UA
dc.identifier.issn2706-9079-
dc.identifier.urihttp://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/6820-
dc.description.abstractУ статті надано комплексний аналіз сучасного феномену гостинності у різних аспектах на різному рівні. Запропоновано та обґрунтовано два смислові тлумачення гостинності, що умовно трактуються як «гостинність-риса» та «гостинність-сфера». Побудовано авторську модель сфери гостинності суспільства, що складається з чотирьох рівнів – «ядра», що вміщує комплекс підприємств готельно-ресторанного і туристичного бізнесу, та трьох його «надбудовних кіл», система підприємств та суб’єктів кожного з наступних серед яких поступово зменшує рівень спеціалізації на послугах гостинності, але так чи інакше у своїй діяльності застосовує риси гостинності. Окреслено актуальні напрями досліджень сфери гостинності, серед яких найбільш важливими виступають проблеми вимірювання ступеня гостинності різних її суб’єктів, а також удосконалення системи навчання профільних кадрів. Надано аргументовані пропозиції щодо покращення якості освіти для «ядра» сфери гостинності, насамперед посилення психологічної підготовки майбутніх фахівців.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherУніверситет митної справи та фінансівuk_UA
dc.subjectгостинністьuk_UA
dc.subjectсфера гостинностіuk_UA
dc.subjectриси гостинностіuk_UA
dc.subjectтуристичний та готельно-ресторанний бізнесuk_UA
dc.subjectосвіта для сфери гостинностіuk_UA
dc.titleГостинність в готельно-ресторанному та туристичному бізнесі: загальні засади досліджень та особливості підготовки фахівцівuk_UA
dc.title.alternativeHospitality in the hotel, restaurant and tourism business: general basis of research and features of the training of specialistsuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:2024/1(85)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
19.pdf414,87 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.