Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://212.1.86.13:8080/xmlui/handle/123456789/6820
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Горб, К. М. | - |
dc.contributor.author | Корнєєв, М. В. | - |
dc.contributor.author | Кучер, М. М. | - |
dc.date.accessioned | 2024-10-07T10:19:11Z | - |
dc.date.available | 2024-10-07T10:19:11Z | - |
dc.date.issued | 2024-10-07 | - |
dc.identifier.citation | Горб К. М., Корнєєв М. В., Кучер М. М. Гостинність в готельно-ресторанному та туристичному бізнесі: загальні засади досліджень та особливості підготовки фахівців. Науковий погляд: економіка та управління. 2024. №1(85). С. 111-119. | uk_UA |
dc.identifier.issn | 2706-9079 | - |
dc.identifier.uri | http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/6820 | - |
dc.description.abstract | У статті надано комплексний аналіз сучасного феномену гостинності у різних аспектах на різному рівні. Запропоновано та обґрунтовано два смислові тлумачення гостинності, що умовно трактуються як «гостинність-риса» та «гостинність-сфера». Побудовано авторську модель сфери гостинності суспільства, що складається з чотирьох рівнів – «ядра», що вміщує комплекс підприємств готельно-ресторанного і туристичного бізнесу, та трьох його «надбудовних кіл», система підприємств та суб’єктів кожного з наступних серед яких поступово зменшує рівень спеціалізації на послугах гостинності, але так чи інакше у своїй діяльності застосовує риси гостинності. Окреслено актуальні напрями досліджень сфери гостинності, серед яких найбільш важливими виступають проблеми вимірювання ступеня гостинності різних її суб’єктів, а також удосконалення системи навчання профільних кадрів. Надано аргументовані пропозиції щодо покращення якості освіти для «ядра» сфери гостинності, насамперед посилення психологічної підготовки майбутніх фахівців. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Університет митної справи та фінансів | uk_UA |
dc.subject | гостинність | uk_UA |
dc.subject | сфера гостинності | uk_UA |
dc.subject | риси гостинності | uk_UA |
dc.subject | туристичний та готельно-ресторанний бізнес | uk_UA |
dc.subject | освіта для сфери гостинності | uk_UA |
dc.title | Гостинність в готельно-ресторанному та туристичному бізнесі: загальні засади досліджень та особливості підготовки фахівців | uk_UA |
dc.title.alternative | Hospitality in the hotel, restaurant and tourism business: general basis of research and features of the training of specialists | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Располагается в коллекциях: | 2024/1(85) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
19.pdf | 414,87 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.