Please use this identifier to cite or link to this item: http://212.1.86.13:8080/xmlui/handle/123456789/6818
Title: Особливості використання реклами як засіб просування послуг закладів готельно-ресторанного бізнесу
Other Titles: Peculiarities of using advertising as a means of promoting the services of hotel and restaurant business
Authors: Стеблюк, Н.Ф.
Сайгак, Є.Л.
Степанова, Д.В.
Keywords: просування
маркетингові комунікації
опитування
готельно-ресторанний комплекс
реклама
Issue Date: 7-Oct-2024
Publisher: Університет митної справи та фінансів
Citation: Стеблюк Н.Ф., Сайгак Є.Л., Степанова Д.В. Особливості використання реклами як засіб просування послуг закладів готельно-ресторанного бізнесу. Науковий погляд: економіка та управління. 2024. №1(85). С. 120-125.
Abstract: В статті розглянуто особливості проведення маркетингових досліджень та розробка практичних рекомендацій щодо просування послуг на ринку готельного і ресторанного бізнесу з використанням сучасних засобів реклами в інформаційному просторі. Доведено, що за допомогою даного засобу маркетингових комунікацій відбуватиметься донесення інформації до кінцевих споживачів (поширення інформації про конкретні переваги послуги), формування позитивного ставлення у споживачів до закладу, і створення іміджу товару, послуги у їх свідомості. В результаті аналізу відповідності різних засобів реклами цільовій аудиторії; послузі, що рекламується; засобів рекламної інформації конкурентів; термінів появи відповідної реакції споживачів, наведено узагальнений перелік проблем та пропозиції щодо їх вирішення. Запропоновано використовувати математичний апарат теорії ймовірностей при розв’язанні задач, що стосуються обробки та аналізу анкет клієнтів готелів та ресторанів щодо вибору ефективних рекламних заходів.
URI: http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/6818
ISSN: 2706-9079
Appears in Collections:2024/1(85)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
20.pdf373,84 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.