Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/6578
Назва: Підвищення рівня та якості життя населення
Автори: Сагач, А. І.
Ключові слова: рівень життя
якість життя
державна політика
доходи населення
Дата публікації: 31-лип-2024
Видавництво: Університет митної справи та фінансів
Бібліографічний опис: Сагач А. І. Підвищення рівня та якості життя населення: кваліфікаційна робота бакалавра ... бакалавр: 232 «Соціальне забезпечення» / Університет митної справи та фінансів. Дніпро, 2024. 42 с.
Серія/номер: 232 «Соціальне забезпечення»;2024
Короткий огляд (реферат): В роботі досліджуються теоретичні та практичні аспекти підвищення рівня та якості життя населення. Аналізуються фактори, що впливають на ці показники, та визначаються ключові напрямки їх покращення. На основі вивчення наукової літератури та статистичних даних проводиться аналіз сучасного стану рівня та якості життя населення в Україні. Визначаються основні проблеми та виклики, що стоять перед країною в цій сфері. В роботі розробляються та обґрунтовуються конкретні заходи та пропозиції щодо підвищення рівня та якості життя населення. Запропоновані в роботі заходи та пропозиції мають практичну цінність і можуть бути використані органами державної влади та місцевого самоврядування для розробки та реалізації політики щодо підвищення рівня та якості життя населення.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/6578
Розташовується у зібраннях:Спеціальність: 232 Соціальне забезпечення

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
2024_Sagagh_232_Bak.pdf596,09 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.