Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/6545
Назва: Психологічні особливості внутрішньоособистісних конфліктів в підлітковому віці
Автори: Савчук, О.С.
Ключові слова: внутрішньоособистісні конфлікти
підлітковий вік
психологічні особливості
самооцінка
агресивна поведінка
тривожність
психічне здоров'я
Дата публікації: 30-лип-2024
Видавництво: Університет митної справи та фінансів
Бібліографічний опис: Савчук О.С. Психологічні особливості внутрішньоособистісних конфліктів в підлітковому віці: кваліфікаційна робота бакалавра ... бакалавр: 053 «Психологія» / Університет митної справи та фінансів. Дніпро, 2024. 55 с.
Серія/номер: 053 «Психологія»;2024
Короткий огляд (реферат): Дипломна робота бакалавра присвячена вивченню психологічних особливостей внутрішньоособистісних конфліктів в підлітковому віці. В ході виконання дослідження було розглянуто теоретичні концепції щодо внутрішньоособистісних конфліктів. Проведено емпіричне дослідження за допомогою теста-опитувальника самоставлення, методики діагностики показників та форм агресії А.Басса-А.Дарки, діагностики емоційних бар'єрів у міжособистісному спілкуванні, шкали самооцінки ситуативної та особистісної тривожності Спілбергера- Ханіна. Отримані результати можуть бути корисними для практикуючих психологів, педагогів та інших спеціалістів, що працюють з підлітками, а також для подальших наукових досліджень у галузі підліткової психології.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/6545
Розташовується у зібраннях:Спеціальність: 053 Психологія

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
2024_Savchuk_053_Bak.pdf1,59 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.