Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/6518
Назва: Сполучені Штати Америки після Другої світової війни
Автори: Петрашку, Р. О.
Ключові слова: Сполучені Штати Америки
післявоєнний період
економічне відновлення
соціокультурні зміни
міжнародні відносини
політичні трансформації
Дата публікації: 25-лип-2024
Видавництво: Університет митної справи та фінансів
Бібліографічний опис: Петрашку Р. О. Сполучені Штати Америки після Другої світової війни: кваліфікаційна робота бакалавра ... бакалавр: 032 «Історія та археологія» / Університет митної справи та фінансів. Дніпро, 2024. 52 с.
Серія/номер: 032 «Історія та археологія»;2024
Короткий огляд (реферат): Робота присвячена дослідженню періоду розвитку Сполучених Штатів Америки після закінчення Другої світової війни. В ході дослідження здійснено аналіз ключових політичних, економічних та соціокультурних змін, які відбулися в США в післявоєнний період. Робота базується на аналізі наукової літератури та публікацій, що відображають цю проблематику. Дослідження висвітлює основні етапи та тенденції розвитку американського суспільства після Другої світової війни, зокрема роль США у міжнародних відносинах, економічне відновлення країни, соціальні реформи та культурні зміни. Особлива увага приділяється аналізу впливу внутрішніх та зовнішніх факторів на формування політичного та економічного обличчя сучасних США. Робота є важливим доповненням до розуміння історії та сучасності Сполучених Штатів Америки, дозволяючи краще зрозуміти трансформації, що відбулися в країні після війни, а також її вплив на світову політику та економіку. Ключові слова: Сполучені Штати Америки, Друга світова війна, післявоєнний період, міжнародні відносини, економічне відновлення, соціокультурні зміни.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/6518
Розташовується у зібраннях:Спеціальність: 032 Історія та археологія

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
2024_Petrashku_032_Bak.pdf500,98 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.