Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/6490
Назва: Упровадження стандартів європейської молодіжної політики та роботи з молоддю в Україні
Автори: Коваленко, В. М.
Ключові слова: молодь
молодіжна робота
громадські організації
молодіжна політика
управлінські рішення
проект
волонтерство
Європейський Союз
Дата публікації: 12-бер-2024
Видавництво: Університет митної справи та фінансів
Бібліографічний опис: Коваленко В. М. Упровадження стандартів європейської молодіжної політики та роботи з молоддю в Україні : кваліфікаційна робота магістра : 281 «Публічне управління та адміністрування» / Університет митної справи та фінансів. Дніпро, 2024. 84 с.
Серія/номер: 281 «Публічне управління та адміністрування»;2024
Короткий огляд (реферат): У роботі звернуто увагу на інституційні взаємодії між урядовими структурами та молодіжними громадськими організаціями в контексті впровадження зазначених стандартів. Аналіз роботи із молоддю в Україні та її відповідність європейським практикам дозволяє визначити досягнення, а також визначити проблеми та можливі напрямки подальших зусиль для ефективного впровадження стандартів. Методологічною базою роботи є аналіз літературних джерел, експертні опитування та інтерв’ю, а також статистичні дані. Отримані результати дозволять зробити висновки щодо рівня виконання Україною європейських стандартів у сфері молодіжної політики та визначити ключові аспекти подальших реформ у цьому напрямі. Дана дипломна робота відображає актуальність та значущість питання упровадження європейських стандартів у молодіжній політиці для України, сприяючи подальшому розвитку та удосконаленню сфери роботи із молоддю в країні.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/6490
Розташовується у зібраннях:Спеціальність: 281 Публічне управління та адміністрування

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
2024_Kovalenko_V_281_Mag.pdf2,01 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.