Please use this identifier to cite or link to this item:
http://biblio.umsf.dp.ua/xmlui/handle/123456789/6480| Title: | Підвищення ефективності міжнародних перевезень зернових вантажів у напрямку Україна-Німеччина |
| Authors: | Хрипко, А. Т. |
| Keywords: | автомобільні перевезення залізничні перевезення зернові перевезення математичне моделювання система масового обслуговування |
| Issue Date: | 12-Mar-2024 |
| Publisher: | Університет митної справи та фінансів |
| Citation: | Хрипко А. Т. Підвищення ефективності міжнародних перевезень зернових вантажів у напрямку Україна-Німеччина : кваліфікаційна робота магістра : 275 «Транспортні технології (на автомобільному транспорті)» / Університет митної справи та фінансів. Дніпро, 2024. 108 с. |
| Series/Report no.: | 275 «Транспортні технології (на автомобільному транспорті)»;2024 |
| Abstract: | Мета кваліфікаційної роботи магістра – розв’язання складної проблеми у галузі транспортних технологій, присвяченої підвищенню ефективності міжнародних перевезень зернових вантажів у напрямку Україна – Німеччина за участі автомобільного та залізнично видів транспорту на підставі проведення досліджень, які характеризується невизначеністю умов і вимог. У роботі виконано аналіз статистичних даних по міжнародним перевезенням зернових вантажів. Розроблено маршрути міжнародного автомобільного та залізничного перевезення. Досліджено роботу прикордонного пункту пропуску, як системи масового обслуговування. Визначено основні техніко-економічні та техніко- експлуатаційні показники. Визначено ефективність запропонованих транспортно-логістичної схем міжнародних перевезень зернових вантажів різними видами транспорту. |
| URI: | http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/6480 |
| Appears in Collections: | Спеціальність: 275 Транспортні технології (на автомобільному транспорті) |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| 2024_ Khrypko_275_Mag.pdf | 1,66 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.