Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/6470
Назва: Мовностилістичні особливості текстової комунікації у англомовному віртуальному дискурсі
Автори: Почта, А. Г.
Ключові слова: віртуальний дискурс
текстова комунікація
спілкування
лінгвістика
онлайн-ресурси
Дата публікації: 11-бер-2024
Видавництво: Університет митної справи та фінансів
Бібліографічний опис: Почта А. Г. Мовностилістичні особливості текстової комунікації у англомовному віртуальному дискурсі : кваліфікаційна робота магістра : 035 «Філологія» / Університет митної справи та фінансів. Дніпро, 2024. 72 с.
Серія/номер: 035 «Філологія»;2024
Короткий огляд (реферат): З’ясовано, що мова онлайн спілкування існує, як особлива форма природної мови, що реалізується в певних умовах і відображає процес взаємодії усної та письмової форм сучасної англійської мови. Зростання віддалених та онлайн-форматів навчання підкреслює важливість письмового обміну інформацією в освітній сфері, а різноманіття мовленнєвих стилів та форм комунікації в інтернеті створює нові форми культурного впливу та взаєморозуміння. У світі глобальних бізнесів текстова комунікація є ключовою для спілкування з партнерами та клієнтами з різних країн, тож опрацьовано матеріал, що слугує появі нових слів у віртуальному середовищі, а також визначено який вплив мають засоби спілкування та як сприймаються індивідом.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/6470
Розташовується у зібраннях:Спеціальність: 035 Філологія

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
2024_Pochta_035_Mag.pdf1,34 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.