Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/6469
Назва: Глобалізаційні процеси та лексичні запозичення в сучасній англійській мові
Автори: Піскун, Р. С.
Ключові слова: глобалізація
лексичні запозичення
методи дослідження
методологічний підхід
культурні аспекти
Дата публікації: 11-бер-2024
Видавництво: Університет митної справи та фінансів
Бібліографічний опис: Піскун Р. С. Глобалізаційні процеси та лексичні запозичення в сучасній англійській мові : кваліфікаційна робота магістра : 035 «Філологія» / Університет митної справи та фінансів. Дніпро, 2024. 73 с.
Серія/номер: 035 «Філологія»;2024
Короткий огляд (реферат): Глобалізація має значний вплив на сучасну англійську мову. Аналізуючи лексичні запозичення, виявлено, що вони знаходяться в центрі цього впливу, відображаючи культурні та соціальні зміни у мовному середовищі. Методологічний підхід, що використовує комбінацію різних методів дослідження, дозволив отримати глибокі інсайти щодо процесів формування та поширення лексичних запозичень. Культурні аспекти виявилися ключовими у розумінні значень та вживання запозичень, підкреслюючи важливість культурного контексту у формуванні мовної картини світу. Отримані результати свідчать про складні та багатогранні зв'язки між глобалізаційними процесами та лексичними змінами у сучасній англійській мові, відкриваючи нові перспективи для подальших досліджень.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/6469
Розташовується у зібраннях:Спеціальність: 035 Філологія

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
2024_Piskyn_035_Mag.pdf718,39 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.