Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/6454
Назва: Діджиталізація сучасного менеджменту
Автори: Гришкіна, Т. О.
Ключові слова: діджиталізація
цифровізація
цифрова економіка
цифрове управління
підприємство
Дата публікації: 6-бер-2024
Видавництво: Університет митної справи та фінансів
Бібліографічний опис: Гришкіна Т. О. Діджиталізація сучасного менеджменту : кваліфікаційна робота магістра : 073 «Менеджмент» / Університет митної справи та фінансів. Дніпро, 2024. 53 с.
Серія/номер: 073 «Менеджмент»;2024
Короткий огляд (реферат): Метою даної роботи є розуміння поняття процесу діджиталізації в управлінні, розгляд передумов діджиталізації в Україні, aнaлiз стратегій діджиталізації на підприємствах України, зокрема розгляд процесу діджиталізації в українській компанії ТОВ ІА «АПК-Інформ Консалтинг», а також розгляд результату розвитку діджиталізації в Україні. У роботі було розглянуто фактори, які сприяють прискоренню та навпаки сповільненню впровадження цифрової трансформації в усі економічні сфери нашої країни. Визначено тенденції розвитку підприємств в період діджиталізації. Проведено аналіз якості роботи ТОВ ІА «АПК-Інформ Консалтинг» та запропоновано шляхи вдосконалення діджиталізації підприємства.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/6454
Розташовується у зібраннях:Спеціальність: 073 Менеджмент

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
2024_Hrishkina_Tetiana__073_Mag.pdf.pdf667,69 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.