Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/6428
Назва: Методи та технологiї створення навчального веб середовища для генерування завдань
Автори: Пінчук, Андрій Васильович
Ключові слова: методи
технології
інструменти розробки
навчальне веб середовище з генерування завдань
веб-додаток
прототип
дистанційна освіта
HTML
CSS
JavaScript
TypeScript
хостинг
Дата публікації: 4-бер-2024
Видавництво: Університет митної справи та фінансів
Бібліографічний опис: Пінчук А. В. Методи та технологiї створення навчального веб середовища для генерування завдань : кваліфікаційна робота магістра : 122 «Комп'ютерні науки» / Університет митної справи та фінансів. Дніпро, 2024. 81 с.
Серія/номер: 122 «Комп'ютерні науки»;2024
Короткий огляд (реферат): Актуальність теми створення навчального веб-середовища для генерування завдань проявляється у зростанні вимог до ефективності та якості навчального процесу в системі дистанційної освіти України з урахуванням технічного прогресу та змін в освітній системі, яка все більше спрямовується на європейські стандарти, вимагаючи постійного удосконалення. Сучасні комп'ютерні технології відкривають можливості для розробки інноваційних систем навчання, сприяючи обміну інформацією та досвідом незалежно від фізичної віддаленості між учасниками. Тому дослідження методів та технологій, а також створення навчального веб середовища для генерування завдань з урахуванням світового досвіду, особливостей і реалій стану вітчизняної освіти є однією із актуальних і важливих наукових і практичних проблем.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/6428
Розташовується у зібраннях:Спеціальність: 122 Комп'ютерні науки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
2024_Pinchuk_122_Mag.pdf2,13 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.