Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/6420
Назва: Фінансовий стан державних банків України та перспективи їх розвитку
Автори: Синипостол, Вікторія Валеріївна
Ключові слова: державні банки
фінансовий стан
фінансова стійкість
банківська система
активи банку
капітал банку
прибуток
Дата публікації: 1-бер-2024
Видавництво: Університет митної справи та фінансів
Бібліографічний опис: Синипостол В.В. Фінансовий стан державних банків України та перспективи їх розвитку : кваліфікаційна робота магістра : 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» / Університет митної справи та фінансів. Дніпро, 2024. 71 с.
Серія/номер: 072 «Фінанси, банківська справа та страхування»;2024
Короткий огляд (реферат): У роботі розглянуто ключові аспекти фінансового стану державних банків в Україні, зосереджуючись на детальному дослідженні та аналізі діяльності АТ "Укрексімбанк". Досліджено результати фінансової діяльності та визначено роль державних банків у структурі фінансової системи України. Засвідчено важливість активної участі державних банків у формуванні та реалізації фінансової політики, що є необхідним чинником для досягнення економічної стійкості національного рівня. Запропоновано перспективні шляхи вдосконалення державного банківського сектору, ураховуючи сучасні виклики фінансового ринку. Дослідження вказує на те, що розвиток державних банків вимагає врахування внутрішніх та зовнішніх факторів. Серед них - конкурентність в банківському секторі, непередбачувані зміни та нестабільність у світовій та національній економіці. Додатково важливі є сучасні тенденції на фінансовому ринку, які визначають його динаміку та впливають на стратегії банківського сектору.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/6420
Розташовується у зібраннях:Спеціальність: 072 Фінанси, банківська справа та страхування

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
2024_Synypostol_072_Mag..pdf1,45 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.