Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/6410
Назва: Організація обліку, аудит та аналіз нарахування та сплати податків на підприємстві (за матеріалами ТОВ «Нікопарт»)
Автори: Ключинська, І. Ю.
Ключові слова: облік
аудит
аналіз
податки
розрахунки з бюджетом
ПДВ
ПДФО
оподаткування
торговельне підприємство
товариство з обмеженою відповідальністю
Дата публікації: 29-лют-2024
Видавництво: Університет митної справи та фінансів
Бібліографічний опис: Ключинська І. Ю. Організація обліку, аудит та аналіз нарахування та сплати податків на підприємстві (за матеріалами ТОВ «Нікопарт») : кваліфікаційна робота магістра : 071 «Облік і оподаткування» / Університет митної справи та фінансів. Дніпро, 2024. 106 с.
Серія/номер: 071 «Облік і оподаткування»;2024
Короткий огляд (реферат): Завдання дослідження: дослідити економічний зміст податків та їх види; розкрити значення податків та їх роль в бюджеті країни; проаналізувати нормативно-правове забезпечення розрахунків за податками; надати організаційно-економічну характеристику ТОВ «Нікопарт»; дослідити методику обліку та документальне оформлення розрахунків за податками; визначити порядок організації та методики аудиту розрахунків з бюджетом; здійснити аналіз розрахунків підприємства з бюджетом; підняти актуальні проблеми обліку та аудиту розрахунків за податками; визначити шляхи вдосконалення підходів до обліку, аудиту та аналізу розрахунків з бюджетом.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/6410
Розташовується у зібраннях:Спеціальність: 071 Облік і оподаткування

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
071_EO_22_1mz_Kliuchynska_Iryna_Yuriivna.pdf1,89 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.