Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/6404
Назва: Обґрунтування стратегії розвитку підприємства в сучасних умовах господарювання
Автори: Малінін, Євгеній В'ячеславович
Ключові слова: стратегія
стратегія розвитку
формування стратегії розвитку підприємства
стратегічне управління
Дата публікації: 29-лют-2024
Видавництво: Університет митної справи та фінансів
Бібліографічний опис: Малінін Є. В. Обґрунтування стратегії розвитку підприємства в сучасних умовах господарювання : кваліфікаційна робота магістра : 051 «Економіка» / Університет митної справи та фінансів. Дніпро, 2024. 93 с.
Серія/номер: 051 «Економіка»;2024
Короткий огляд (реферат): Для утримання та зміцнення своїх позицій на ринку в умовах війни стає необхідним розроблення стратегії розвитку. Ця стратегія повинна враховувати не лише внутрішні резерви підприємства, але й зміни в зовнішньому середовищі, внутрішню координацію, фактори впливу та, відповідно, адаптацію до них. Кожна стратегія розвитку підприємства формується відповідно до конкретного завдання або місії, яку організація планує досягти, і різноманіття цілей визначає різні типи стратегій. Однак відомі стратегії базуються не на цілях компанії, а на її діяльності в економічних відносинах. Принципи, яким має відповідати стратегія розвитку, включають спрямованість на досягнення довгострокових цілей підприємства, багатоваріантність можливих напрямів діяльності, безперервну адаптацію до змін внутрішнього та зовнішнього середовища та синергетичну цілісність стратегій та стратегічних дій.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/6404
Розташовується у зібраннях:Спеціальність: 051 Економіка

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
2024_Malinin_051_Mag.pdf2,9 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.