Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/6402
Назва: Цифрова трансформація економіки: напрями розвитку у сучасних умовах
Автори: Касюта, Ярослав Сергійович
Ключові слова: цифровізація
цифрова економіка
цифрова трансформація
Дія
трансфер технологій
цифровий бізнес
Дата публікації: 29-лют-2024
Видавництво: Університет митної справи та фінансів
Бібліографічний опис: Касюта Я. С. Цифрова трансформація економіки: напрями розвитку у сучасних умовах : кваліфікаційна робота магістра : 051 «Економіка» / Університет митної справи та фінансів. Дніпро, 2024. 88 с.
Серія/номер: 051 «Економіка»;2024
Короткий огляд (реферат): Цифрова економіка є інноваційною та динамічною галуззю економіки, яка ґрунтується на активному впровадженні інновацій та інформаційно-комунікаційних технологій у всі сфери економічної діяльності та життєдіяльності суспільства, що сприяє підвищенню ефективності та конкурентоспроможності окремих компаній, економіки в цілому, а також рівня життя населення. Основною метою цифровізації економіки науковці визначають перебудову виробництва, зростання гнучкості та пристосованості до змін ринкових умов, що забезпечуватиме зростання конкурентоспроможності держави у світі цифрових технологій. Забезпечення стабільного розвитку цифрової економіки передбачає якісне покриття Інтернетом, навчання висококваліфікованих фахівців у сфері інформаційно-комунікаційних технологій, розбудову сучасної цифрової інфраструктури та активний розвиток цифрових сервісів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/6402
Розташовується у зібраннях:Спеціальність: 051 Економіка

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
2024_Kasiuta_051_Mag.pdf1,56 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.