Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/6385
Назва: Автоматизована система управління складом взуття
Автори: Ніколаєць, Д. О.
Ключові слова: автоматизована система
управління складом
взуття
ефективність
розробка
реалізація
взуттєва індустрія
Дата публікації: 13-лют-2024
Видавництво: Університет митної справи та фінансів
Бібліографічний опис: Ніколаєць Д. О. Автоматизована система управління складом взуття: кваліфікаційна робота бакалавра ... бакалавр: 122 «Комп’ютерні науки» / Університет митної справи та фінансів. Дніпро, 2023. 65 с.
Серія/номер: 122 «Комп'ютерні науки»;2023
Короткий огляд (реферат): Автоматизована система управління складом взуття є актуальною в контексті зростання обсягів виробництва та збільшення складності логістичних процесів у взуттєвій індустрії. Постановка проблеми полягає у неефективному управлінні запасами взуття, що призводить до затримок у поставках, втрат товарів та збільшення витрат на складську діяльність. Метою даної дипломної роботи є розробка автоматизованої системи, яка забезпечить ефективне управління складом взуття, включаючи контроль за запасами, оптимізацію процесів замовлення та поставки, а також моніторинг та аналіз даних. Робота спрямована на покращення ефективності управління складом взуття в компаніях, що займаються виробництвом та продажем взуття. Вирішення проблеми буде досягнуто шляхом розробки програмного забезпечення, яке автоматизує ці процеси та надає операторам зручний інтерфейс для взаємодії з системою. В результаті впровадження автоматизованої системи управління складом взуття очікується покращення ефективності складських процесів, зниження витрат на управління запасами, збільшення точності прогнозування потреби в товарах та підвищення задоволеності клієнтів швидким та точним виконанням замовлень.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/6385
Розташовується у зібраннях:Спеціальність: 122 Комп'ютерні науки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
2023_Nikolaiec_122_Bak.pdf1,49 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.