Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/6384
Назва: Розробка веб-додатку центру інформаційних технологій Університету митної справи та фінансів
Автори: Назарян, А. А.
Ключові слова: розробка
веб-додаток
веб-сайт
інформаційні технології
Дата публікації: 12-лют-2024
Видавництво: Університет митної справи та фінансів
Бібліографічний опис: Назарян А. А. Розробка веб-додатку центру інформаційних технологій Університету митної справи та фінансів: кваліфікаційна робота бакалавра ... бакалавр: 122 «Комп’ютерні науки» / Університет митної справи та фінансів. Дніпро, 2023. 86 с.
Серія/номер: 122 «Комп'ютерні науки»;2023
Короткий огляд (реферат): У даній кваліфікаційній роботі було розроблено веб-додаток центру інформаційних технологій Університету митної справи та фінансів. Веб-додаток складається з серверної (back-end) та клієнтської (front-end) частин. Додаток дозволяє анонімному користувачу переглянути новини та контактні дані центру інформаційних технологій. Кожна новина відноситься до відповідної категорії, яка може бути відредагована або видалена через панель керування. Передбачається, що будуть створені, як мінімум, наступні категорії: «Зустрічі з роботодавцями», «Наукові заходи», «Наші випускники» та «Студентське життя». Цей веб-додаток має сучасний дизайн, зручний, швидкий та має гнучку систему редагування динамічного контенту (новини, категорії новин, технології, партнери, контакти). Додаток потребує наявність веб-браузеру, для перегляду сторінок, та, як мінімум, 4 гігабайти оперативної пам’яті.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/6384
Розташовується у зібраннях:Спеціальність: 122 Комп'ютерні науки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
2023_Nazarian_122_Bak.pdf2,29 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.