Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/6383
Назва: Розробка додатку для систематизації запланованих завдань та подій
Автори: Лісова, І. О.
Ключові слова: кросплатформенний фреймворк
додаток
планування
локальна база даних
користувач
користувацький інтерфейс
завдання
Дата публікації: 13-лют-2024
Видавництво: Університет митної справи та фінансів
Бібліографічний опис: Лісова І.О. Розробка додатку для систематизації запланованих завдань та подій: кваліфікаційна робота бакалавра ... бакалавр: 122 «Комп’ютерні науки» / Університет митної справи та фінансів. Дніпро, 2023. 98 с.
Серія/номер: 122 «Комп'ютерні науки»;2023
Короткий огляд (реферат): Метою кваліфікаційної роботи було створення програмного продукту для внесення та перегляду інформації про заплановані завдання та події. Додаток надає можливість користувачу створювати завдання та події, переглядати їх в календарі, слідкувати за статистикою виконання завдань та відвідування подій. За необхідності в програмі можна відредагувати вміст, або взагалі видалити заплановане завдання чи подію. Програмний продукт було створено з використанням кросплатформенного фреймворку .NET Multi-platform App UI. Додаток було написано мовою об’єктно-орієнтованого програмування C#, інтерфейс був написаний за допомогою декларативної мови розмітки XAML. Програмний продукт можна використовувати, як для користувачів мобільних пристроїв із операційною системою Android, так і для користувачів комп’ютерів чи ноутбуків із операційною системою Windows. Але для використання додатку є обмеження в версії операційних систем, як для Android, так і для Windows.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/6383
Розташовується у зібраннях:Спеціальність: 122 Комп'ютерні науки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
2023_Lisova_122_Bak.pdf5,29 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.