Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/6380
Назва: Інформаційно-технологічні особливості проєктування інтернет-магазину
Автори: Якубін, К. Ю.
Ключові слова: проєктування
інтернет
інтернет-магазин
технології
розробка
Дата публікації: 13-лют-2024
Видавництво: Університет митної справи та фінансів
Бібліографічний опис: Якубін К. Ю. Інформаційно-технологічні особливості проєктування інтернет-магазину: кваліфікаційна робота бакалавра ... бакалавр: 121 «Інженерія програмного забезпечення» / Університет ситної справи та фінансів. Дніпро, 2023. 70 с.
Серія/номер: 121 «Інженерія програмного забезпечення»;2023
Короткий огляд (реферат): У кваліфікаційній роботі детально розглянуто та поетапно розписано процес створення інтернет-магазину з використанням різноманітних етапів, включаючи проєктування зручного та зрозумілого для користувача дизайну, результати якого спираються на проведені дослідження, фронтенд-розробку, бекенд-розробку та розробку бази даних. Загалом, дослідження висвітлило всі необхідні кроки для успішного запуску та розвитку інтернет-магазину. Робота присвячена актуальній темі, тому що електронна комерція стає все популярнішою та необхідною для успішного бізнесу. Інтернет-магазини відіграють ключову роль у задоволенні потреб споживачів, надаючи зручну та доступну платформу для покупок та продажів через Інтернет. Сучасна економіка все більше переходить до цифрового простору, а інтернет-магазини стають одним з найважливіших каналів продажу для бізнесу будь-якого масштабу. Оскільки конкуренція в цьому сегменті ринку постійно зростає, важливо мати належні знання про інформаційні технології та особливості проєктування ефективного інтернет-магазину. Об’єкт дослідження: методології та технології інформаційно-технологічного проєктування. Предмет дослідження: інформаційно технологічні особливості проєктування інтернет магазину. Мета: дослідити інформаційно-технологічні особливості проєктування інтернет-магазину з урахуванням комплексного підходу та ретельного планування.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/6380
Розташовується у зібраннях:Спеціальність: 121 Інженерія програмного забезпечення

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
2023_Yakubin_121_Bak.pdf4,08 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.