Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/6379
Назва: Створення вебсервісу для миттєвого обміну повідомленнями у реальному часі для невеликих компаній
Автори: Погорілий, Д. С.
Ключові слова: TypeScript
JavaScript
NestJS
Prisma
Vue.js
конструктор
алгоритм
API
WebSocket
вебсервіс
Дата публікації: 13-лют-2024
Видавництво: Університет митної справи та фінансів
Бібліографічний опис: Погорілий Д. С. Створення вебсервісу для миттєвого обміну повідомленнями у реальному часі для невеликих компаній: кваліфікаційна робота бакалавра ... бакалавр: 121 «Інформаційні технології», за спеціальністю 121 «Інженерія програмного забезпечення» / Університет митної справи та фінансів. Дніпро, 2023. 115 с.
Серія/номер: 121 «Інженерія програмного забезпечення»;2023
Короткий огляд (реферат): У результаті виконання кваліфікаційної роботи бакалавра була створена програма на мовах програмування TypeScript та JavaScript , серверна частина якої працює на фреймворку NestJS, а клієнтська частина на фреймворку Vue.js, із застосування сучасних бібліотек, шифруванням даних за стандартом RFC 7519, аутентифікацією за допомогою JSON Web Token, документо-орієнтованої системи керування базами даних MongoDB, об’єктно реляційної проекції Prisma. Були використані можливості браузера та фреймворків: локальне сховище для зберігання даних, реактивність для зміни сторінок без перезапуску, гарди для захисту даних від сторонніх користувачів, роутери для звернення на API та переадресації між сторінками, сокети для постійного з’єднання клієнтської частини та серверної, динамічна зміна даних в клієнтській частині.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/6379
Розташовується у зібраннях:Спеціальність: 121 Інженерія програмного забезпечення

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
2023_Pogoriliy_121_Bak.pdf1,34 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.