Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/6378
Назва: Розробка веб-застосунку для допомоги волонтерам та внутрішньо переміщеним особам
Автори: Пирогов, В.І.
Ключові слова: web-додаток
phpstorm
visual studio code
asp.net
web api
figma
HTML
С#
CSS
typescript
Дата публікації: 13-лют-2024
Видавництво: Університет митної справи та фінансів
Бібліографічний опис: Пирогов В.І. Розробка веб-застосунку для допомоги волонтерам та внутрішньо переміщеним особам: кваліфікаційна робота бакалавра ... бакалавр: 121 «Інженерія програмного забезпечення» / Університет митної справи та фінансів. Дніпро, 2023. 64 с.
Серія/номер: 121 «Інженерія програмного забезпечення»;2023
Короткий огляд (реферат): Кваліфікаційну роботу бакалавра присвячено розробці Розробка веб- застосунку для допомоги волонтерам та внутрішньо переміщеним особам «UAHelper». В першому розділі було проведено аналіз предметної області. Досліджено актуальність та проаналізовано аналоги WEB-застосунків, проведено детальний аналіз та порівняння переваг використання WEB – застосунків. В другому розділі було проведено визначення програмних засобів, технологій та методів необхідних для розробки програмного продукту та їх обґрунтування. В третьому розділі опис та результати розробки веб-застосунку. Проведення незалежного тестування веб-застосунку на різних пристроях та тестування за допомогою зовнішніх програмних комплексів для розробників.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/6378
Розташовується у зібраннях:Спеціальність: 121 Інженерія програмного забезпечення

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
2023_Pirogov_121_Bak.pdf1,86 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.